bengang ngan pompuan

View previous topic View next topic Go down

bengang ngan pompuan

Post  Tiger on Sun Jun 08, 2008 10:24 am

tlg bace ek sume kwn2 pastu tlg comment... sory panjg ckit...
knape bende2 sial bnyk blaku kat aku hah???knape aku leh knal ngan bdk2 tu??? aku da blur nk pk ni... ade kwn pn mkn kwn... ade pompuan xreti nk knang budi... aku benci dak dua ekor tu... bnyk tol cabaran dlm hdp aku ni... nk pecah kpale aku pk... bodo sgt aku ni... klu aku xknal sume kn bgs... xpyh nk pk psl sume ni... sume ni mcm sial je... hdup aku xpnh nye nk aman... sume org wat aku gni... hbs gne aku g ngan jantan len... mmg sial... time ade masalh mle la nk cr aku... time aku bg nsht xnk dgr... ble da jd br nk cr aku... klu aku mrh ckp aku grg... da aku nsht lmbut2 xnk dgr... slh aku lg ke??? skarang ni pegi mampos same ko... nk mampos ke nk ape ke aku xkesah lg... tp leh ke aku nk buat??? smpai hr ni pn dok igt kat pompuan tu... ahhh... aku nk jgk lpekn bdk tu... aku xnk jd bodoh ag...aku nk set dlm hati aku yg aku benci bdk tu... benci sgt2...klu slame ni pe yg aku buat kat die xcukup ag xtau la... die skt aku tlg g hntr g hospital... mlm2 nangis call aku... xde duit aku bg biar aku sendiri pn xde duit... igt senang ke nk cr duit??? da la buat aku fail satu subject... aku igt pompuan yg lemah lembut ni bek... tp jht nk mampos... bek la aku cr bohsia tepi jln... lg pandai nk hargai org... klu pompuan tu bace n trase ske ht ko la... ko xpnh nk jge ht aku biar aku lyn ko mcm puteri pn... kwn2 tlg bg comment psl hdp aku ni... sape slh??? aku ke??? pompuan tu ke??? kwn aku tu ke??? jg msg comment ek... biar dak dua ekor tu bace... lg satu pe yg patut aku buat??? buat mcm kisah cinta 3 segi tu ke??? leh ke wat mcm tu??? tp aku lbh ske sekse die... ahhaahah... aku nk malukn bdk tu... biar sampai die nk jmpe org pn malu... patt ke aku wat mcm tu??? tlg la sume kwn...

aku xkn brenti nyusahkn ko... slagi aku xpuas hati slagi tu la ko xsng hidup walaupn ko da kawen n da ade ank... ade cucu pn aku akn trus nyusahkn ko... ko bt keje xpk psl org len... ko xpnh pk prasaan aku ni yg bnyk tlg ko... ckp ko nnt ko mati pn ko xnk bgtau aku... aku pn xnk tau ko hidup lg ke x... aku bkn cr ko sbb aku nk kat ko tp sbb aku xpuas ht lg ngan ko... ko ckp psl hati tp ko phm ke psl hati??? ko xphm pape pn... dr ko pn xbtol... ko dmm nk ckp kat aku watpe??? aku bkn kesah pn... aku lg kejam dr ko... dr aku bunuh ko lbh bek aku wat ko skt ht smp ko xsggp nk hdp... biap padan ngan pe yg ko bt kat aku slame ni... aku da ckp jgn men2 ngan org laki... tp ko bt gak... ko bajet bek nk org tgk ko bek... tp org xtau pn ape ko bt kat aku spanjang ngan ko... sabar la ek ngan pe yg aku bt ni.... hahahahahaha... slagi aku xpuas ht slagi tu la ko akn tanggung malu... aku da ckp aku ni asal jht jd bek sbb ko... dlu igt ko bek... tp ble aku da jd bek ko plak wat aku gni... jd ak nk jd jht blk... ko musuh aku yg akn aku hapuskn... xkre pe org nk ckp kat aku... nnt la aku sambung blk... aku pn xde mse gak nk pk psl ko ni... nk kuar cr bohsia jap...

ade satu mase tu aku jmpe sampah... aku kutip die aku basuh cuci2... tp sampah ni tetap bau gak lme2 kn... sampah mmg mcm tu... lme2 die akn bau gak... oleh itu jg la korang kutip sampah... nk2 ag yg da berulat... sbb sampah ni sisa org je... sisa yg org buang... igtkn leh wat bek ngan sampah tp sampah ni mmg menyusahkan kite blk... org akn pndg len kat kte sbb nbau sampah tu... klu kamo sume nk trime sampah kamo kne pk bnyk kali... xleh nk men trime je sbb smpah ni ssh nk brubah jd brg baru nk2 sampah sisa makanan org... klu kertas ke plastik ke kaca ke tin ke leh gak recycle... klu da sisa org tu wat mcm mn pn xkn brudah... last2 skali kne buang gak...

ade la seko tu... mse aku ambik berat die wat bodo je kat aku... mcm2 bende die wat skt ht aku... ble da mcm ni die leh ckp eh sy dmm kat cni xde org ambik tahu pn... pegi mampos r... watpe ckp kat aku... watpe cr aku lg??? die pn ckp kat aku lg... klu sy mati sy xnk bgtau kat awk... aku ade suh bgtau ke??? aku ade tnye ke??? aku ambik kesah ke??? aku xambik kesah kn... so jgn nk memandai bg tau... hahaah

Tiger
moderator

Male
Number of posts : 77
Age : 29
Location : kelantan
Registration date : 2008-06-08

View user profile

Back to top Go down

Re: bengang ngan pompuan

Post  waniaida on Sun Jun 08, 2008 7:35 pm

Tiger,
apabila kiter menyintai dan menyanyangi seseorang, kita janganlah berhrap sngat si dia akan menyanyangi dan mecintai kiter sepertimana kita menyanyangi dan menyintai dier. sebab bile kita mengharapkan balasan seperti ini kita yang akan kecewa apabila kita tidak dapat balsan yng setimpal dengan apa yang telah kita berikn....kita berikan aper yang termampu, bagaimana dier akan membalsnya, terpulanglah, sebab kita akan mendapat balasan yang lebih setimpal dari Allah..u must be strong, hadapi dengan senyuman semua yg terjadi biar terjadi mungkin ade hikmah di sebaliknya ingat! bukan die sorang ppuan kt dunia ni jgn kerana seorang ppuan awk lemah. come on..apepun hidup mesti diteruskan..Allah maha adil, semua hambaNya akan diuji tp dgn cara yg berlainan..kwn2 kt wolfgang akn menceriakn idup anda dah dah jgn sedih sedih lg k.

cinta itu datang dari mata..turun ke hati..
cinta itu bahagia..dan bukan luka..
cinta itu unik dan bukan pelik..

cinta itu impian kita
cinta itu harapan kita..
cinta itu kehidupan kita Wink Wink

_________________
..aku ADALAH aku..

waniaida
Co WebMasTer

Female
Number of posts : 144
Age : 43
Location : dlm umah dpn lappy
Registration date : 2008-05-05

View user profile

Back to top Go down

Re: bengang ngan pompuan

Post  Tiger on Sun Jun 08, 2008 10:55 pm

ngah mencuba untk ceria blk ni....

_________________
tiger is tiger not cat.... hehheeh

Tiger
moderator

Male
Number of posts : 77
Age : 29
Location : kelantan
Registration date : 2008-06-08

View user profile

Back to top Go down

Re: bengang ngan pompuan

Post  wann on Mon Jun 09, 2008 7:49 am

NO komen..hihi

wann
WebMaster

Male
Number of posts : 213
Age : 32
Location : port dickson
Registration date : 2008-03-20

View user profile http://www.wolfgang.tk

Back to top Go down

Re: bengang ngan pompuan

Post  sunflower on Tue Jun 10, 2008 6:58 pm

nak ckp sikit leh.. saje2 je nak kepoh2 sikit.....

alahai!! perempuan mmg mcm tu, suka sgt memainkan org lelaki nie.. ikut suka dia jer, tyme susah mula lah tergedik2 cr pakwe nk itu la nak ini lah.. bila dh dpt, senyap, trus ilangkan diri... terukkn prempuan mcm nie.. mcm mempergunakan kaum lelaki jer... haha.
Bukan nk kata kaum sendiri, tp mmg ade betul juga... TAPI ...

kaum lelaki pun ada gak yg mcm tu, 2x5 la.... pandai merayu nak itu la mau ini le, kalau x beri kata x syg dia la.. hihihi..

Buat saudara Tiger....
Tp x semua prempuan mcm tu, memaafkn adalah lebih baik dari membenci seseorg. Sampai bila nk simpan dendam di dlm hati.. diri sendiri juga yg terseksa.. biarkn ianya berlalu.. berfikiran positif... mohon petunjuk pd yg SATU moga hati sentiasa tenang.. AMIN.

Very Happy apaČ je

sunflower

Female
Number of posts : 5
Age : 32
Location : anywhErE
Registration date : 2008-06-10

View user profile http://www.lamanku.net/tweetyG

Back to top Go down

Re: bengang ngan pompuan

Post  Tiger on Wed Jun 11, 2008 8:41 pm

bgs gak idea tu... hehehehe

_________________
tiger is tiger not cat.... hehheeh

Tiger
moderator

Male
Number of posts : 77
Age : 29
Location : kelantan
Registration date : 2008-06-08

View user profile

Back to top Go down

Re: bengang ngan pompuan

Post  wann on Wed Jun 11, 2008 8:49 pm

hurmm..pompuAN ngan laki ni same je..ade baik,ade jahat..tepuk dada tanye waniaida.hikhik..memasing dah besar panjang.guna akal yang dikurniakan untuk mengharungi liku2 kehidupan

wann
WebMaster

Male
Number of posts : 213
Age : 32
Location : port dickson
Registration date : 2008-03-20

View user profile http://www.wolfgang.tk

Back to top Go down

Re: bengang ngan pompuan

Post  Tiger on Thu Jun 12, 2008 1:47 am

barat nye dugaan ni... nk ecah kpale sy... huhuhuh Neutral No No No

_________________
tiger is tiger not cat.... hehheeh

Tiger
moderator

Male
Number of posts : 77
Age : 29
Location : kelantan
Registration date : 2008-06-08

View user profile

Back to top Go down

Re: bengang ngan pompuan

Post  wann on Thu Jun 12, 2008 3:17 am

sabar..doa banyak2 ek..Allah tu nak Uji je umat die..banyakl2 istifar

wann
WebMaster

Male
Number of posts : 213
Age : 32
Location : port dickson
Registration date : 2008-03-20

View user profile http://www.wolfgang.tk

Back to top Go down

Re: bengang ngan pompuan

Post  WeReWolf on Thu Jun 12, 2008 11:44 am

R I L E X , H A P P Y & E N J OY

Sekurangnye kawan-kawan kat portal nie membantu Smile or mengeruhkan Twisted Evil lagik keadaan tapi tiada dugaan maka hidup kita nie tak kan jadi kehidupan namanya.. Exclamation

Tiada masalah maknanya tiada yang harus difikirkan.... Itu bukan Kehidupan nama eahhh...

Siapa kata orang lain takde masalah haiwan pon ada masalah.. affraid
Lembu nak makan pun masalah gak bukan telan bebulat rumput nak kunyah lagik, itu masalah namanya..

Belajar dari kelemahan kita...
jangan bagi depa pijak kepala kita, mempergunakan, mengeksploit dan ayat-ayat yang seangkatan dengannya.....

Apa yang penting....

Teruskan kehidupan kita, redha... Itu KehendakNYA
Kita belajar dari kesilapan.

Apa pun TAHNIAH...

Kerana masih meneruskan kehidupan.... Very Happy

WeReWolf
WebMaster

Male
Number of posts : 66
Age : 40
Location : Dekat-Dekat umah hampa gak..
Registration date : 2008-04-15

View user profile http://www.wolfgang.goodbb.net

Back to top Go down

Re: bengang ngan pompuan

Post  Tiger on Thu Jun 12, 2008 11:46 am

hahhhhha.... xpe jgn risau... pantang mati sbelum ajal... hehheh

_________________
tiger is tiger not cat.... hehheeh

Tiger
moderator

Male
Number of posts : 77
Age : 29
Location : kelantan
Registration date : 2008-06-08

View user profile

Back to top Go down

Re: bengang ngan pompuan

Post  ^4GT^ on Sun Jul 20, 2008 10:51 am

Huhuhuhu...Ye lah...Bg Aku Baik Korang Semua Fikirkan Pasal Kerjaya Masing Masing.Dulu ..Dan Jgn Lupa Sembahyg Dan Berdoa Semoga Dapat Jodoh Yg Baik Baik......

^4GT^
moderator

Male
Number of posts : 281
Age : 32
Location : Kluang,JOHOR
Registration date : 2008-06-08

View user profile http://www.facebook.com/norazlihan.bujang

Back to top Go down

yooOO ~~

Post  LagendaZ on Fri Aug 08, 2008 7:42 pm

Smile GOOD EXPLAIN ^4GT^

LagendaZ
Special Member

Male
Number of posts : 311
Age : 22
Location : Miri sarawak
Registration date : 2008-03-21

View user profile http://wolfgang.goodbb.net

Back to top Go down

Re: bengang ngan pompuan

Post  Sponsored content Today at 1:37 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum