Nod32 Anti Virus System

View previous topic View next topic Go down

Nod32 Anti Virus System

Post  wann on Sat Aug 02, 2008 8:45 pm

download nod32.exe link here ye... http://download1.eset.com/eval/win/v2/nentenst.exe
and download Fix Or Crack Nod32 Link here http://www.geocities.com/suhaina85/NOD32.FiX.v2.2.zip

Copy and paste web link at your explorer internet.if you have bitcomet or anything internet downloader,you can us that ok.if dont have, you can download manual Smile i hope you all enjoy this anti virus.for any question or commend about this anti virus, please private massage, register this website or you can email me at wann135lc@yahoo.com.my see yeahh teruknye english akuuuu

ok..cara2 nak menginstall NOD32 ni senang je...kalau dah download, make sure savekan file2 yang download tadi tu.
ok lah..cara2nye ialah...
memula..korang install nentenst.exe tu tau.tapi ingat!!!! korang tengok gambar ni tau!! pastikan mende tu di tanda @ tick.ok? pastu next dan teruskan install.selesai install..jangan klik command restart,klik restart later ye.
pastu korang install plak NOD32 fix.exe tu.setelah selesai install..korang klik button restart.dan korang boleh guna anti virus ni dengan jayanya..
pastu korang scan la pc korang tu.kalau ade virus,spy atau treat, delete je.anti virus ni x sama ngan anti virus yang jenis lain2.proses scan lambat.NOD32 akan scan secara teliti.setelah selesai scan dan semua virus di delete, pastikan setiap data card atau pendrive yang masuk ke pc atau laptop di scan dahulu.dan terakhir sekali..kalau ade mase, update la anti virus ini sekerap yang mungkin.sampai da x boleh update.hehehe Rolling Eyes

sekian saja dari aku..
wann
(WebMaster)


Last edited by wann on Sun Aug 03, 2008 4:35 am; edited 1 time in total

wann
WebMaster

Male
Number of posts : 213
Age : 32
Location : port dickson
Registration date : 2008-03-20

View user profile http://www.wolfgang.tk

Back to top Go down

yOOO ~~

Post  LagendaZ on Sat Aug 02, 2008 11:19 pm

Shocked

LagendaZ
Special Member

Male
Number of posts : 311
Age : 22
Location : Miri sarawak
Registration date : 2008-03-21

View user profile http://wolfgang.goodbb.net

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum