hi ... saya nak tanya pasal auto kill ctcpreply VERSION

View previous topic View next topic Go down

hi ... saya nak tanya pasal auto kill ctcpreply VERSION

Post  anexus on Wed Nov 19, 2008 5:41 am

hi smua ... saya pun tak tahu macam mana nak terang kan sebenar nyer ni ... saya ada remote ctcpreply VERSION remote ni auto kill .. dalam server saya ...
server saya ni rules hanya staff admin oper aop sop ja benar kan pakai masuk link mirc user biasa smua pakai masuk melalui web .... ok sekarang ni saya perlu kan satu remote yang admin oper aop sop tak kena auto kill




on *:join:#:{
.ctcp $nick version
}
on *:ctcpreply:VERSION*:{
.kill $nick # -= Sila Melalui website =-
}

anexus

Number of posts : 3
Age : 39
Registration date : 2008-11-19

View user profile

Back to top Go down

Re: hi ... saya nak tanya pasal auto kill ctcpreply VERSION

Post  WeReWolf on Wed Nov 19, 2008 1:13 pm

Huhu.. geek ini kena tanya kat wann.... dia master skerip.. Very Happy

WeReWolf
WebMaster

Male
Number of posts : 66
Age : 40
Location : Dekat-Dekat umah hampa gak..
Registration date : 2008-04-15

View user profile http://www.wolfgang.goodbb.net

Back to top Go down

Re: hi ... saya nak tanya pasal auto kill ctcpreply VERSION

Post  anexus on Wed Nov 19, 2008 7:29 pm

heheh .... tak pe lah .... saya harap smua dapat membantu

anexus

Number of posts : 3
Age : 39
Registration date : 2008-11-19

View user profile

Back to top Go down

Re: hi ... saya nak tanya pasal auto kill ctcpreply VERSION

Post  wann on Sun Nov 23, 2008 12:45 am

huih..ni mesti dak irc.ceriachat.net kan?? huhu
hurmmm aku pon x berape pandai sangat.nak kene kaji gak remote2 nih.kasi aku time arr

wann
WebMaster

Male
Number of posts : 213
Age : 32
Location : port dickson
Registration date : 2008-03-20

View user profile http://www.wolfgang.tk

Back to top Go down

@@

Post  LagendaZ on Wed Nov 26, 2008 1:35 am

cayok2 master wann lol!

LagendaZ
Special Member

Male
Number of posts : 311
Age : 22
Location : Miri sarawak
Registration date : 2008-03-21

View user profile http://wolfgang.goodbb.net

Back to top Go down

Re: hi ... saya nak tanya pasal auto kill ctcpreply VERSION

Post  anexus on Thu Nov 27, 2008 7:59 am

yup memang ... saya admin sana .....

anexus

Number of posts : 3
Age : 39
Registration date : 2008-11-19

View user profile

Back to top Go down

@@

Post  LagendaZ on Fri Nov 28, 2008 7:59 pm

Cool admin tu

LagendaZ
Special Member

Male
Number of posts : 311
Age : 22
Location : Miri sarawak
Registration date : 2008-03-21

View user profile http://wolfgang.goodbb.net

Back to top Go down

Re: hi ... saya nak tanya pasal auto kill ctcpreply VERSION

Post  lovemychemical on Thu Dec 04, 2008 4:33 am

patut cam kenal je ayat tu...kenal dah admin sana....tak sangka mintak tolong cni gak

lovemychemical

Number of posts : 9
Age : 31
Registration date : 2008-11-12

View user profile

Back to top Go down

Re: hi ... saya nak tanya pasal auto kill ctcpreply VERSION

Post  wann on Sun Dec 07, 2008 9:16 am

xpe..tolong menolang x salah kan?? sama2 maju.baru la malaysia ni power.x gitu???

wann
WebMaster

Male
Number of posts : 213
Age : 32
Location : port dickson
Registration date : 2008-03-20

View user profile http://www.wolfgang.tk

Back to top Go down

Re: hi ... saya nak tanya pasal auto kill ctcpreply VERSION

Post  ^4GT^ on Thu Dec 11, 2008 2:28 am

Bole Sy Bantu....Miahahahahahahaha

^4GT^
moderator

Male
Number of posts : 281
Age : 32
Location : Kluang,JOHOR
Registration date : 2008-06-08

View user profile http://www.facebook.com/norazlihan.bujang

Back to top Go down

Re: hi ... saya nak tanya pasal auto kill ctcpreply VERSION

Post  ^4GT^ on Thu Dec 11, 2008 5:24 am

anexus wrote:hi smua ... saya pun tak tahu macam mana nak terang kan sebenar nyer ni ... saya ada remote ctcpreply VERSION remote ni auto kill .. dalam server saya ...
server saya ni rules hanya staff admin oper aop sop ja benar kan pakai masuk link mirc user biasa smua pakai masuk melalui web .... ok sekarang ni saya perlu kan satu remote yang admin oper aop sop tak kena auto kill




on *:join:#:{
.ctcp $nick version
}
on *:ctcpreply:VERSION*:{
.kill $nick # -= Sila Melalui website =-
}


Command ni Betull..Kena hantar addon nye..baru bleh nengok..

^4GT^
moderator

Male
Number of posts : 281
Age : 32
Location : Kluang,JOHOR
Registration date : 2008-06-08

View user profile http://www.facebook.com/norazlihan.bujang

Back to top Go down

Re: hi ... saya nak tanya pasal auto kill ctcpreply VERSION

Post  wann on Thu Dec 18, 2008 8:19 am

betoi tu...kene kasi la informasi sikit..baru leh tolong..

wann
WebMaster

Male
Number of posts : 213
Age : 32
Location : port dickson
Registration date : 2008-03-20

View user profile http://www.wolfgang.tk

Back to top Go down

@@

Post  LagendaZ on Mon Dec 22, 2008 4:22 pm

afro afro

LagendaZ
Special Member

Male
Number of posts : 311
Age : 22
Location : Miri sarawak
Registration date : 2008-03-21

View user profile http://wolfgang.goodbb.net

Back to top Go down

Re: hi ... saya nak tanya pasal auto kill ctcpreply VERSION

Post  Sponsored content Today at 12:45 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum