Motor VS Kete...

View previous topic View next topic Go down

Motor VS Kete...

Post  waniaida on Fri May 16, 2008 5:05 am

Motor - keluar rumah pukul 7.30 pg, bawak sambil menyanyi. keluar pukul 7.45 pg pun sempat lg tp bawak mcm org nak mati.
Kete - berkadar terus dengan tahap jem. Kena bangun awal, pastu datang opis mengantuk pulak

Motor - jangkamasa nak sampai 30 minit (dr pintu pagar rumah kat serdang sampai kat tempat parking bawah, bawak slow, belum rempit). 30 minit tetap, hujan ka ribut ka, kete terbalik tengah jln ka, asal jangan motor sendiri terbalik sudah.
Kete - kalau ada kete terbalik tengah jalan, kira half day la masuk opis, tekan tugas luar masa swipe masuk, takkpun tak swipe(cakap lupa punch).

Motor - naik motor ngan awek, awek peluk kita
Kete - naik kete ngan awek, awek peluk bantal dlm kete kita, sapa yang rugi. Ye la, kalau awek peluk kita, camna nak bawak kete

Motor - kalau hujan, basah bersama. boleh menguji kesetiaan awek
Kete - kalau hujan, kete basah. Balik kalu kete kotor, kita jugak kena basuh

Motor - kalau tak basuh, tak berapa nampak sangat
Kete - kalau tak basuh, jauh sebatu dah nampak. Pastu nanti orang cakap pemalas, camna nak jadi buat boipren. Bukan malas, kalau kete bekilat, orang pandang kita nanti awek marah pulak, habis tu camna.

Motor - isi minyak 4 inggit, full tank, tahan 3 hari
Kete - isi 40 inggit, belum full tank, belum awek ajak gi makan jauh-jauh, belum ronda-ronda, belum dapat gaji, belum!.. dan lagi, dan lagi

Kete - gi rumah family budak perempuan, nak ajak keluar, tetiba pulak mak dia nak ikut sekali, rosak program.
Motor - mak dia nak ikut sekali, nak duduk celah mana, duduk dalam raga boleh la.


Hua hua hua...
Sekadar hiburan semata-mata. Anyway untuk yang perempuan tu dinasihatkan lah naik kete, kalau jatuh kang, tertoreh kat mana-mana, dah potong seribu duit hantaran.
Razz Laughing

waniaida
Co WebMasTer

Female
Number of posts : 144
Age : 43
Location : dlm umah dpn lappy
Registration date : 2008-05-05

View user profile

Back to top Go down

@@

Post  LagendaZ on Fri May 16, 2008 5:49 am

Razz ekeke...

LagendaZ
Special Member

Male
Number of posts : 311
Age : 22
Location : Miri sarawak
Registration date : 2008-03-21

View user profile http://wolfgang.goodbb.net

Back to top Go down

huhuhuhu

Post  waniaida on Fri May 16, 2008 6:21 am

LagendaZ wrote:Razz ekeke...

oiit ape hal ni ekeke geget kang... Wink

waniaida
Co WebMasTer

Female
Number of posts : 144
Age : 43
Location : dlm umah dpn lappy
Registration date : 2008-05-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Motor VS Kete...

Post  aurora on Fri May 23, 2008 8:51 am

ye ke? kete vs moto

kete : leh wat projek.. org x nampak
moto : nk wat ktne? lalalalala

Twisted Evil

aurora

Female
Number of posts : 19
Age : 36
Registration date : 2008-05-23

View user profile

Back to top Go down

Re: Motor VS Kete...

Post  waniaida on Thu Jun 05, 2008 4:48 am

yuhuuu mcm ade pglman
jer mel ni Shocked

waniaida
Co WebMasTer

Female
Number of posts : 144
Age : 43
Location : dlm umah dpn lappy
Registration date : 2008-05-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Motor VS Kete...

Post  shah on Sat Jun 07, 2008 6:06 pm

i sllu buat ngan mel... opsss huhuhu

shah
moderator

Male
Number of posts : 93
Age : 31
Location : kuala lumpur
Registration date : 2008-06-03

View user profile

Back to top Go down

Re: Motor VS Kete...

Post  Tiger on Sun Jun 08, 2008 12:37 pm

hahaahaha.... kantoi....

_________________
tiger is tiger not cat.... hehheeh

Tiger
moderator

Male
Number of posts : 77
Age : 29
Location : kelantan
Registration date : 2008-06-08

View user profile

Back to top Go down

Re: Motor VS Kete...

Post  WeReWolf on Fri Jun 13, 2008 1:20 am

Moto vs Keta

Moto: Tayar sebijik Rm 30 leh tahan 2 thn kalau Willie leh tahan 5 thn.. Bongol kat depan leh lajak.. Terbang woooo Hehehe Smile

Keta: Tayar sebijik Rm 180 leh tahan 2thn kalau tak jalan jejauh... Bongol kat depan kena Brek.. Wink

Basikal lak cem mane eakk Question

WeReWolf
WebMaster

Male
Number of posts : 66
Age : 40
Location : Dekat-Dekat umah hampa gak..
Registration date : 2008-04-15

View user profile http://www.wolfgang.goodbb.net

Back to top Go down

Re: Motor VS Kete...

Post  Tiger on Fri Jun 13, 2008 12:17 pm

beskal tu xpyh pakai tyr... hehehe

_________________
tiger is tiger not cat.... hehheeh

Tiger
moderator

Male
Number of posts : 77
Age : 29
Location : kelantan
Registration date : 2008-06-08

View user profile

Back to top Go down

Re: Motor VS Kete...

Post  WeReWolf on Fri Jun 13, 2008 4:48 pm

kalau takde tayar bukan beskal namanya.... Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Baik pangil BESKUT jerr... Laughing Laughing Laughing

WeReWolf
WebMaster

Male
Number of posts : 66
Age : 40
Location : Dekat-Dekat umah hampa gak..
Registration date : 2008-04-15

View user profile http://www.wolfgang.goodbb.net

Back to top Go down

@@

Post  LagendaZ on Fri Aug 08, 2008 8:20 pm

saje je nak gelak kak wani :p

LagendaZ
Special Member

Male
Number of posts : 311
Age : 22
Location : Miri sarawak
Registration date : 2008-03-21

View user profile http://wolfgang.goodbb.net

Back to top Go down

Re: Motor VS Kete...

Post  Sponsored content Today at 9:25 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum